Servicetekniker

Vårt uppdrag

Vill du vara en del av utvecklingen inom energigas-Sverige? Rollen som Servicetekniker hos Örebro Gasteknik erbjuder ett händelserikt arbete där du får utlopp för din problemlösningsförmåga. Här får du möjligheten att utvecklas inom en spännande bransch som har framtiden för sig. Kanske är detta ditt nästa steg i arbetslivet?

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du som resande servicetekniker där det dagliga arbetet görs inom 25 mils radie med Örebro som utgångspunkt. Kunderna som utgörs av tillverkande industrier, återfinns över hela Sverige och Norden vilket innebär ca 70 övernattningar per år. Arbetet sker dagtid 07.00-16.00 och som servicetekniker kommer du få tillgång till en välutrustad servicebil.

Hos kund arbetar du som servicetekniker med förebyggande-samt akut underhåll av gasanläggningar. I arbetet utgör automation-, el- och driftpersonal på siten nära kontaktytor. Vid svårare problem eller större projekt kommer ni att vara flera kollegor som tillsammans löser ärendet.

Det händer mycket inom energigasen, inte minst vad det gäller gröna bränslen, vilket innebär en rolig utveckling där Örebro Gasteknik ligger i framkant med tekniken. Att arbeta hos Örebro Gasteknik innebär goda och långvariga kundrelationer där kunden och kundens process ligger i fokus.

Din profil

Vi söker dig som t ex är utbildad automationstekniker eller industrielektriker, eller som har motsvarande arbetslivserfarenhet inom felsökning och underhåll kopplat till automation. Denna tjänst är något för dig som trivs med att jobba brett gentemot olika typer av industrier, gillar att lösa problem och att hitta bra arbetssätt tillsammans med kollegor och kunder. Rollen kräver ett helhetstänk som går utanför energigastekniken samt bred förståelse för tillverkande industri.

Har du några frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta oss.